fbpx

Om os

Dansk håndværk Garanti

Om Sandegaard og Andersen Aps

Vi lever af tilfredse kunder!

Anno 2016

Firmaet blev stiftet i 2016 af Bjørn Sandegaard og Jonas Andersen, med ønsket om at levere høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hver dag for at skabe tillid og trykhed i dansk byggeri, hvor kravene til kvalitet og byggeteknik år for år bliver mere komplekse for den private og professionelle bygherre.  Grundstenen i vores virksomhed afspejler ordentlighed, respekt for detaljerne samt høj faglig expertise. Den moderne håndværker skal idag, ikke kun udføre sit respektive erhverv, men skal; efter vores overbevisning, kunne rådgive kunderne bredt ifm. de mange beslutninger og faldgrupper der kan være forbundet med projektet.  I 2020 udvidede vi partnerkredsen da MortenToft Jacobsen indtrådte som direktør og medejer, og Jonas Andersen er siden udtrådt af selskabet. du kan læse mere om vores hold og kompetancer længere nede.

Up to date

Vi holder os opdateret ifm. nye erfaringer, og viden inden for dansk byggeri, så du er sikret et korrekt udført arbejde.

Erfaring 

Med mange år på byggepladsen og egen bygningskonstruktør har vi en bred viden om de øvrige faggrupper så samarbejdet med de andre aktører optimeres.

Arbejdsområde

Vi udfører primært arbejde i det midtjyske fra kyst til kyst. Vi kører også gerne længere så kontakt os endelig og hør nærmere.

Mester på pladsen

I 9 ud af 10 tilfælde har vi mester selv på byggepladsen. Det giver dig som kunde en trykhed for at processen er optimeret og at problemstillinger løses hurtigt. 

Totalentrepriser
Hovedentrepriser
Fagentrepriser

Læs mere om vores tegnestue og øvrige kompetancer 

Læs mere her om hvad vi kan tilbyde

Holdet bag Sandegaard & Andersen Aps

Bjørn Sandegaard

Tømrermester / medejer

Tlf: +45 51948268
Mail: bs@tomrersa.dk

Uddannet tømrer og Tømrermester siden 2016. Bjørn varetager projektstyrring og produktion på byggepladsen.

Udpluk af vores samarbejdspartnere og kunder

Sandegaard & Andersen Aps – Din professionelle partner i byggeriet

Gennemførte projekter

Tilfredse kunder

Ansatte