Om os

Vi sætter en ære i vores håndværk og er først tilfreds når vores kunder er

OM OS

Vi er et professionelt tømrerfirma, som har eksisteret siden 2016 og med base i Herning. Vi er en tømrervirksomhed, som har gjort en dyd ud af, ikke at gå på kompromis med kvalitetshåndværk og kundetilfredshed. Vi hjælper både private og erhverv. Vi udføre selv alt inden for tømrerarbejde, men varetager gerne hele dit byggeprojekt, store som små opgaver.

​Vi sætter en ære i vores håndværk, ordentlighed og i at overholde vores aftaler. Vi laver størstedelen af vores opgaver til en fast aftalt pris og med en godt beskrevet tilbudsbeskrivelse, som laves i samarbejde med jer som kunder. Dette gør vi inden påbegyndelse af en byggeopgave, så der er klare aftaler og en fælles forventningsafstemning. Dette skaber et solidt grundlag for en rigtig god byggeproces og et langvarigt samarbejde.

​Tømrerfirmaet Sandegaard Og Andersen er medlem af dansk håndværk.  Dette betyder at du har et sikkerhedsnet, der hjælper dig, hvis der er fejl og mangler ved det udførte arbejde.

Selv om vi og vores ansatte er bosiddende i Silkeborg og Herning, dækker vi hele Danmark og er derfor altid klar til, at hjælpe jer med godt håndværk og et godt tilbud. Se under kontakt for flere oplysninger.

Kontakt Tømrerfirmaet Sandegaard og Andersen

Vi er altid behjælpelige med gode råd og planlægning og tager meget gerne imod spørgsmål.

Kontakt os i dag, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.

193

Færdiggjorte projekter

4

Igangværende arbejdsopgaver

2

Antal skruetrækkere mistet

4

Antal ansatte

ARBEJDSPROCESS MED DIG I FOKUS

Vis os dine ønsker

Fra dine ønsker, ideer eller tegninger vil vi udarbejde et komplet og detaljeret prisforslag som er let læseligt og gennemsigtigt, uden overraskelser skrevet med småt.

KUNDENS ACCEPT

Efter at have givet til tilbud på den ønskede opgave, får kunden lov at justere i forhold til måske ændrede ønsker. Vi ændrer på tilbuddet lige så mange gange det kræves, til kunden er tilfreds.

ARBEJDET BEGYNDES

Efter endt planlægning, påbegyndes arbejdet. Vi arbejder kun i gode materialer og står inde for kvalitet til hver en tid. Vores vigtigste mission er at holde os inden for den aftalte tidsramme.

UDTALELSER

“Hjælpen vi fik til planlægning af ombygningen og valg af materialer var uundværlig. Virkelig godt arbejde. Nogle meget behagelige mennesker, Bjørn og Jonas.”

“Vores entre blev renoveret af Tømrerfirmaet Sandegaard og Andersen. Vi tør godt anbefale dem til andre. Deres arbejde er gennemført  – men vigtigst af alt: FÆRDIG TIL TIDEN!”

VORES HOLD

Bjørn Sandegaard

Tømrermester

Jeg er en stolt tømrer med efterhånden 11 års erfaring og bosiddende i Silkeborg. Jeg har stor erfaring med både små private opgaver men samtidig også som projektleder på større projekter for erhverv rundt i hele Danmark. Høj kvalitet, personlig kontakt, glade kunder og et flot finish er nogle af de ting, som gør at jeg elsker mit arbejde.

Jonas Bo Andersen

Tømrermester

​Jeg er en hårdtarbejdende tømrer med 7 års erfaring og bosiddende i Herning. Jeg har stor erfaring med alle slags opgaver, både små private opgaver, husbyggeri og større projekter for erhverv. Nye udfordringer, professionelt håndværk og kundetilfredshed er nogle af de ting, som gør mig til en stolt tømrer.