fbpx

Tegnestuen

Dansk håndværk Garanti

Tegnestuen 
ved Sandegaard & Andersen 

Tegnestuen Sandegaard & Andersen, er en gren af tømrerfirmaet som tegner og projekterer huse for private, og har mange års erfaring inden for byggebranchen. Visionen er fortsat at levere godt og solidt håndværk, med respekt for detaljen og kundens behov.
Alt for ofte hører man historier om nybyggeri med utallige mangler som er økonomisk tunge, og tidskrævende for bygherre at udbedre. Byggesjusk opstår typisk fordi, arbejdet går for hurtigt, håndværkerende ikke har den nødvendige og seneste viden, og der bliver brugt alt for mange uprøvede materialer som ikke er testet i dansk byggeri.
Hos Sandegaard & Andersen ønsker vi ikke at opfinde den dybe tallerken, vi fokuserer på grundig rådgivning og håndværksmæssig korrekt udførelse fra start til slut. Vi bruger kun gennemtestede materialer af høj kvalitet, som vi ved holder i mange år

Mange års erfaring

Holdet bag tømrerfirmaet Sandegaard & Andersen Har til sammen over 30års erfaring med bygherrerådgivning, projektering, byggeledelse samt opførelse af privat- og erhvervsbyggeri. At bygge el. købe et hus er oftest den største investering vi som privatpersoner, begiver os ud i, og kan virke uoverskueligt for de fleste. Der ligger noget helt særligt i at bygge et nyt hus og når du bygger hus med os, skal oplevelsen være god!
Vores ambition er ikke at bygge 100 huse om året, vi vil hellere bygge 5 huse som får den rette opmærksomhed så byggeriet står færdigt til tiden og i den aftalte kvalitet.

Alt samt under én kontrakt

Med egen tegnestue har vi styr på hele processen, og guider dig som kunde med igennem de mange beslutningsfaser i et tempo der passer dig.
Vi tilbyder professionel rådgivning uanset om du vælger at bruges os til at opføre dit hus, eller om du blot ønsker en byggetilladelse og selv vil stå for resten. Vi samarbejder med en lang række af dygtige håndværkere inden for alle fag i byggeriet, som vi ved overholder de aftaler der laves, og med høj kvalitet.

Vælg det trygge byggeri…

Vi tilbyder blandt andet:

Totalentreprise

Totalentrepriser, hvor vi tegner og bygger huset ud fra dine ønsker og hvor du til slut modtager nøglen til et helt færdigt hus. Vi tager os af al kommunikation og papirarbejde med kommunen.
Vi indhenter tilbud fra håndværkerne og du skal ikke tænker på uforudsete omkostninger. Under byggeriet sørger vores byggeleder for at arbejdet udføres som aftalt og efter de gældende regler.
Til slut afholder vi mangelgennemgang og afleveringsforretning, så vi med tryghed kan overtage et mangelfrit hus.

Hovedentreprise

Hvis du allerede har et færdigt udbudsmateriale, så tilbyder vi også at opføre huset i hovedentreprise. Så slipper du for at skulle koordinere med den enkelte håndværker og derimod kun skal kommunikere med os. Gennem vores mange byggeprojekter har vi samarbejdet med mange forskellige entreprenører og har derfor også kunne opbygge og vælge et hold af stabile og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere som vi typisk indbyder ifm. udbuddet.

Fagentreprise

Måske du allerede har samlet hele holdet og blot mangler en tømrer? Så er vi også klar til at hjælpe.

Byggeledelse

Vi fortager tilsyn på byggepladsen og udarbejder en rapport for hvert tilsyn, så du som bygherre har vished om at arbejdet bliver udført korrekt. Du bestemmer selv hvor mange tilsyn du ønsker at vi skal udføre.

Bygherrerådgivning

Omkring alle aspekter før, under og efter byggeriet. Der er mange ting at tage stilling til inden man bygger et hus, og har man ikke prøvet det før er det godt givet ud at søge uvildig rådgivning. Det vær sig uanset om du allerede er ved eller skal til at bygge igennem et andet firma.

Kontakt os for at høre nærmere

Udpluk af vores samarbejdspartnere og kunder

Sandegaard & Andersen Aps – Din professionelle partner i byggeriet